0
0 Vare(r) Valgt

No products in the cart.

Velg en side

IT tjenester med fokus på enkel IT

Plan B it AS kan tilby produkter og tjenester av høy kvalitet og verdighet som bidrar til en langt mer grønnere IT-hverdag- og med store økonomiske fordeler for deg som kunde.

Reperasjon / Feilsøking

Installasjon av software

Data håndtering og Backup

Skreddersøm av komplette løsninger

Servertjenester / Web Hosting

IT-konsultasjon og rådgiving

Oppgradering av utstyr

Støttespiller for IT-ansvarlige

Spesielle garantier og utvidelser

Vi vil at IT skal være enkelt for deg.

Vi i Plan Plan B IT er opptatt av at du som kunde skal få både produkter og tjenester som er rett for DEG.

Reperasjon / Feilsøking på utstyr

Ofte kan det lønne seg å reparere det utstyret man allerede har før man eventuelt kjøper nytt. Vi i Plan B IT har bred kompetanse på reperasjon og feilsøking på alt av IT utstyr, og vi jobber systematisk og strukturert for å sikre våre kunder kvalitet i arbeid.

Reperasjon og feilsøking av bærbart utstyr

Vi kan kan utføre feilsøking og reperasjon på det meste av bærbare maskiner. Vi har stor kompetanse på utskifting av defekte komponenter, tastaturer, skjermer osv. Alle oppdrag blir vurdert og prisoverslag blir gitt før eventuelle reperasjoner blir utført slik at du som kunde skal føle deg trygg på jobben som blir utført.

Reperasjon og feilsøking av Stasjonært utstyr

Stasjonært utstyr har ofte komponenter og kort som er enklere og raskere å skifte ut enn bærbart utstyr og kan derfor ofte være mere lønnsomt å reparere. Alle oppdrag blir vurdert og prisoverslag blir gitt før eventuelle reperasjoner blir utført slik at du som kunde skal føle deg trygg på jobben som blir utført.

Reperasjon og feilsøking av annet IT utstyr

Vi i Plan B IT har bred kompetanse på feilsøking og reperasjon av IT utstyr generelt og ermeget fleksible på oppdragg som innebærer nettopp dette. Alle oppdrag blir vurdert og prisoverslag blir gitt før eventuelle reperasjoner blir utført slik at du som kunde skal føle deg trygg på jobben som blir utført.

Oppgradering av utstyr

Ofte kan man oppnå det man trenger med sitt utstyr ved å oppgradere enten komponenter eller software.

Oppgradering av Minne / Ram

For hver dag som går øker størrelsen på blant annet applikasjoner og nettsteder. Dette fører til mere informasjon som skal lastes inn i arbeidsminne og kan da ofte føre til en treg maskin dersom man ikke har nok minne / ram. Vi har gunstige priser på oppgradering av minne / ram, enten det er bærbart eller stasjonært utstyr.

Oppgradering av Lagring / Disk

En treg harddisk kan ofte være ett problem på alle pc systemer. Ved å skifte til nyere og raskere lagringsteknologi opplever man ofte at utstyret rett og slett får nytt liv. Om man vil beholde data ved oppgradering av disk, så har vi verktøy som gjør dette på en sikker måte.

Oppgradering andre komponenter

For at du skal kunne utføre den jobben du trenger, må det ofte skiftes ut komponenter i utstyret for å kunne holde tritt med dagens utvikling. Dette kan være alt fra grafikkkort til strømforsynere. Vi kan være behjelpelige med rådgivning rundt dette og skaffe de nødvendige komponentene slik at ditt utstyr gjør den jobben det skal.

Oppgradering av software

Software kan noen ganger være vanskelig, da kompatibilitet kan endre seg og skape problemer for brukeren. Eksempler på dette kan være windows oppdateringer/oppgraderinger som fører til at software slutter å fungere. Med stor kompetanse på feltet kan vi bistå med hjelp til funskjon og rådgivning rundt eventuell erstatningssoftware, slik at du som kunde kan fokusere på det som er viktig for deg.

Servertjenester / Web Hosting

Med bred kompetanse på Linux og Microsoft baserte servere kan du være trygg på at vi finner rett løsning for deg.

Leie av server

Hos oss kan du leie server med innhold etter eget ønske. Alle våre servere blir plassert i ryddige og godt ventilerte rackskap som er sikret med stabil strømtilførsel og UPS. Vi setter alt opp for å gjøre det så enkelt som mulig for deg og kan være behjelpelige med drift av software om det skulle være ønskelig.

Leie av virtuell server

Hos oss kan du leie egen virtuel server. Vi kan levere både Linux og Windows baserte løsninger etter ønske. Ved å gå for en virtuel server kan du selv velge hvor mye hardware kraft du måtte trenge.

Webhosting / Nettbutikk

Plan B IT kan hoste ditt eget nettsted hvor hastighet og stabilitet er i fokus. Med bred kompetanse på både wordpress og woocommerce kan vi være behjelpelig med både funskjon og oppsett av din Nettbutikk.

Installasjon av software

Vi tilbyr innstallasjon av all type software som kan leveres med våre produkter.

Masse installasjon

Våre verktøy og kompetanse gjør at vi kan masseinstallere microsoft baserte operativsystemer på store partier av pcer på kort tid. Vi kan også skreddersy installasjoner ferdig med software på forhånd som kan brukes i masseinstallasjoner, så du kan få ett ferdig produkt som er klar til bruk i din bedrift eller organisasjon.

Andre operativsystemer

Fleksibilitet er ett stikkord for oss i Plan B IT, så vi jobber hardt for å gi kunden det den trenger. Vi utfører derfor også installasjon av alle andre operativsystemer etter kundens ønske.

Dårlig IT kan gi dårlig produktivitet

Vi i Plan B IT vet at ved å ha utstyr og verktøy i orden gjør at du jobber lettere og blir dermed mer effektiv. Vi hjelper deg idag.

Støttespiller for IT-ansvarlige

Vi har stor erfaring fra å bistå med kunnskap til IT-ansvarlige i forskjellige firmaer. Dette kan være alt fra problemløsing til konsultering av utvikling av systemer.

Problemløsing

I IT verden kan ett lite problem fort bli ett stort problem. Vi i Plan B IT vet at det å stå alene i en problemsituasjon kan ofte være vanskelig. Med dyktige mennesker med mange års erfaring av drift og support står vi klar om dere skulle trenge bistand.

Utvikling

En bedrifts IT-system er ofte hjertet av bedriften, som gjør det enormt viktig at dette fungerer optimalt. Videre utvikling av eksisterende IT-systemer kan ofte være vanskelig og komplisert. Vi bistår gjerne med mange års erfaring og hjelper til med å sikre en fornuftig utvikling med vekt på både økonomi og funksjon.

Data håndtering og Backup

Alle vil at sine data skal være trygge og tilgjengelige. Vi kan være behjelpelige med backupløsninger og datahåndteringer som gir stor trygghet.

Backup

Vi kan levere backupløsninger i våre serversystemer, og kan og være behjelpelige med å sette opp riktig backupløsning for din virksomhet.

Sikker sletting

Vi kan tilby sikker sletting av data på alt av utstyr så du kan være sikker på at informasjon ikke havner i feile hender.

Skreddersøm av komplette løsninger

Ved større oppdrag kan vi skreddersy komplette løsninger som innebærer både produkter og tjenester.

Bedriftoppstart

Når du skal starte bedrift er det viktig å komme fort igang. Vi kan stille med både utstyr og tjenester av høy kvalitet, så du kan fokusere på din bedrift i oppstart.

Skoler og organisasjoner

Med stor erfaring fra levering til både skoler og organisasjoner, så vet vi at det er ofte store krav til kvalitetsmaskiner med lik hardware og software. Vi kan levere partier med like maskiner slik at drift og håndtering blir enklere for organisasjonen og skolen.

Kvalitet er viktig

Med Plan B IT får du kvalitet i produkter samt tjenester.

IT konsultasjon og rådgivning

Vi har mange års erfaring som kan hjelpe både store og små bedrifter.

Hardware

Vi hjelper din bedrift med å finne utstyr som er rett for dere. Vi kan levere brukte løsninger som er gunstig for både økonomi og miljø og -eller nye løsninger som gjør at din bedrift får rett utstyr.

Software

Med mengder med software som er tilgjengelig er det ikke lett å finne det som er rett for sin bedrift. Med vår kunnskap kan du få rådgivning til å finne det din bedrift trenger for å kunne fungere optimalt.

Spesielle garantier og utvidelser

For at du skal føle deg trygg, så kan vi tilby spesielle garantier og utvidelser på mye av våre produkter.

Utvidet Produkt-Garanti

Vi har stor tro på våre produkter så vi tilbyr våre kunder muligheten til å utvide sin produktgaranti for å skape en større trygghet for kunden.