0
0 Vare(r) Valgt
Velg en side

Hvem er Plan B IT

Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Hos oss får virksomheten din en rimelig konkurransedyktig sikkerhet og pålitelighet igjennom produktene og tjenestene vi tilbyr, som gjenspeiles i varenes kvalitet og langvarighet.

Den økonomiske og miljøvennlige muligheten vi kan gi deg er en produktiv løsning som varer over mange år. Et tett samarbeid med Plan B IT er et synonym til mange stikkord, – blant annet «trygghet», «miljø» og «produktivitet».

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.

Hvorfor Handle av Plan B IT?

En handel med Plan B IT er produktivt og økonomisk på mange måter. Vi selger renovert kvalitetsutstyr for å formidle den undervurderte holdbarheten, men viktigst er miljøaspektene.

Handler du av oss så bidrar du til å spare miljøet for elektronisk avfall- og du bidrar til forebyggelse av overproduksjon av disse varene som setter store CO2-avtrykk. Du sparer både lommeboka og miljøet når du handler brukt, og hos oss er dette en bærekraftig foredling til fordel for alt og alle rundt oss.

Produktene og tjenestene vi selger kan skreddersys, og alternativene kan være av mindre eller større kalibre. Du kan handle individuelle produkter av oss som privatperson, eller som bedrift kan bruke oss som totalleverandør av både tjenester og produktantall i store kvanta over flere år med spesielle garantier.

Hva kan Plan B IT tilby?

Vi kan tilby renovert IT-utstyr fra bedriftsklasse-seriene til HP, Dell og Lenovo. Dette er svært dyre kvalitetsvarer som er priset til 1/3 av nypris av kosmetiske grunner og fordi de er tidligere brukt i bare noen få år. Eksempler på utstyr:

  • Bærbare PC-er (Workstations, små laptoper, 2-i-1 nettbrett, osv)
  • Stasjonære PC-er
  • Servere (…)
  • Dataskjermer
  • Apple iPad og Apple maskiner
  • Telefoner
  • Og mye mer

Pålitelighet og sikkerhet – Trygg handel hos Plan B IT

Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene. Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.